'Fang Bolden', 1997, 3 keramiske skulpturer
opstillet på Kjeld Abells Plads foran Taastrup Teater i 1997. I 2011 flyttet til en meget fin placering ved Taastrup station. Skulpturens tydelige udtryk af bevægelse og tyngde gir genklang til den travle virkelighed på dette sted. 'Fang Bolden, hvis livet skal leves'. Er man kvik kan man se den fra toget når man kører forbi.

Skulpturgruppen består af tre store enkeltstående søjler, hver på to en halv meters højde, en diameter på 80cm og en samlet vægt på seks tons. Søjlerne er brændt på Tommerup Teglværk på Fyn.
Ideen til værket udviklede sig langsomt under et show i Musikhuset i Århus. Her handlede det om at hente inspiration fra himlen og åbne for det guddommelige. "Overfor det havde jeg Taastrup Teaters undertitel - "Livet på Spil". Det kan opfattes alvorligt, men har også en anden betydning i retning af leg og de tilfældighede, der opstår under fri leg. Så gik tankerne omkring de s,å plastik-tingester, som man kan købe i legetøjsbutikkerne. med et tryk på en knap kan man få en bold til at hoppe op og fange den igen. Sådan blev den endelige titel da også "Fang Bolden". - Tekst fra Skulpturguide Høje-Taastrup ISBN 978-87-992577-o-6

Foto  Frank Lassen
Ny -perfekt placering ved stationen: Foto Frank Lassen


FANG BOLDEN foran Tåstrup Teater 


Fang Bolden, Taastrup Teater 


'Skålene' er 2m og vejer 1 ton hver